miercuri

29 iunie, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

19 martie, 2012

Șefa PDL București, Elena Udrea, nu are şanse la Primăria Capitalei, a afirmat duminică, la postul B1TV, președintele Traian Băsescu, care i-a acuzat și pe ”greii PDL” de lipsă de implicare în campania electorală împotriva primarului general Sorin Oprescu, candidatul susținut de USL la alegerile din iunie.

”Udrea nu are şanse la Bucureşti – aşa arată toate sondajele. Cât de grea este Elena Udrea? Udrea şi Anastase (Roberta Anastase – prim-vicepreședinte al PDL – n.r.) acum cresc. Când vor avea 15-20 de ani în PDL, atunci devin grele. Mai au de mâncat politică”, a comentat Băsescu.

În acest context, el a subliniat că este important ca liderii PDL să candideze la alegerile locale și i-a acuzat pe aceștia că nu se implică în disputele cu primarul general Sorin Oprescu.


”Greii PDL sunt grei când se dau funcţii. Când au de îndepărtat pe unul care nu le convine îşi aduc aminte că sunt grei, dar când este Sorin Oprescu politician de 20 de ani, om hârşâit în campanii… Ce i-ar fi unui greu al PDL să ducă să-i spună: <domnule Oprescu, ce-ai făcut în Bucureştiul ăsta? Pasajul? Păi, l-a început Băsescu şi ai votat împotriva lui, domnule Oprescu. Stadionul? P-ăla l-a făcut Videanu, domnule Oprescu. Dacă în Bucureşti există linia 41 şi încă 120 km, ăia sunt făcuţi de Băsescu, nu de tine. În Bucureşti dacă există contorizare la scară de bloc e făcută de primarul Băsescu nu de tine, dacă este programul de reabilitare a 110 de şcoli, e făcută de Băsescu, nu de tine, dacă există programul de reabilitare a oraşului vechi finanţat cu 28 de milioane de dolari, de Băsescu>. L-aş pulveriza”, a susținut șeful statului.

Traian Băsescu a crticat PDl că nu iese în dezbaterile politice cu liderii, ci trimite doar membri din eșaloane inferioare.

”E problema greilor PDL acum, drepturi au foarte mari, dar nu au dreptul la bătălie politică, că se tulbură. Au această problemă şi o chestiune de responsabilitate. PDL stă ascuns. Uitaţi-vă ce oameni trimit la televizor. Nu poţi să vii să spui <eu sunt greu al partidului, dar nu mă duc la televizor că se discută cu salariile, eu îmi păstrez imaginea şi trimiţi tot soiul de oameni fără autoritate profesională, politică>. Ei, săracii, au bună-voinţă dar nici nu ştiu să-şi susţină cum trebuie un subiect, dar greii i-aţi văzut pe la televizior? Nu, ei sunt doar grei”, a mai arătat Băsescu, la postul B1TV.

Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

Despre Sorin Oprescu, el a avertizat că este unul dintre cei mai buni politicieni de campanie.


”Eu l-am antrenat foarte bine în anul 2000, cum pierzi de la 44 de procente împotriva unuia cu 17% în primul tur. Sorin Oprescu este unul din cei mai buni oameni politici de campanie”.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Consumatorii români aveau, la nivelul anului 2021, o paritate a puterii de cumpărare de 55,5% din media europeană, procent identic cu cel din 2020, cel mai redus de...

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: