vineri

1 iulie, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

22 aprilie, 2021

Academia de Studii Economice din Bucureşti este prezentă, pentru al treilea an consecutiv, în clasamentul Times Higher Education University Impact Rankings, care reflectă impactul universităţii în societate conform obiectivelor de dezvoltare durabilă ale ONU, transmite instituția.

ASE se situează pe locul 401-600 în clasamentul general, pe aceeași poziție cu Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj Napoca și Universitatea Politehnică București.

În clasament este, de asemenea, prezentă Universitatea din București, situată pe locul 301-400.


Dat publicității la 21 aprilie a.c., clasamentul Times Higher Education University Impact Rankings a inclus în evaluare în acest an 1115 universități din 94 de țări. Detalii privind prezența universităților în acest clasament pot fi consultate AICI.

Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

ASE este liderul învăţământului superior economic şi de administraţie publică din România şi Europa de Sud-Est, cu o bună reputaţie internaţională, concretizată în situarea pe poziţii notabile în edițiile din ultimii ani ale clasamentele internaţionale de prestigiu.

În anul 2021, ASE scoate la concurs peste 6600 de locuri la programele universitare de licenţă, dintre care aproape jumătate la forma de finanţare la buget.


Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Consumatorii români aveau, la nivelul anului 2021, o paritate a puterii de cumpărare de 55,5% din media europeană, procent identic cu cel din 2020, cel mai redus de...

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: