duminică

3 iulie, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

18 octombrie, 2018

Academia de Studii Economice din Bucureşti este prezentă în clasamentul Times Higher Education World University Rankings 2019 by Subject, fiind plasată în grupa 501-600 în lume şi ocupând locul 1 în România în domeniul Ştiinţelor sociale.

În clasamentul general, ASE este urmată de Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi şi de Universitatea „Babeş Bolyai” din Cluj Napoca.

De asemenea, universităţile partenere din Consorţiul Universitaria – academia de studii economice din Bucureşti, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi, Universitatea „Babeş Bolyai” din Cluj Napoca şi Universitatea din Bucureşti – se poziţionează pe locul 501+ în lume în domeniul Administrarea afacerilor şi economie.

Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

Clasamentul analizează cele mai bune universităţi de cercetare şi predare din lume pe baza unui set de indicatori care evaluează calitatea predării şi a mediului de învăţare, calitatea, volumul şi impactul cercetării ştiinţifice, gradul de internaţionalizare a universităţii şi relaţia cu mediul de afaceri.

În clasamentul general al celor mai bune instituții de învățământ superior primul loc este ocupat de Universitatea britanică Oxford, următoarele două locuri fiind ocupate de universități americane: Stanford și MIT. Primele 19 locuri din clasament sunt împărțite de universități britanice și americane, abia pe locul 20 fiind clasată o universitate din alt stat: Elveția, cu ETH Zurich.

(Descărcați AICI clasamentul Times Higher Education World University Rankings 2019 by Subject)


Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Consumatorii români aveau, la nivelul anului 2021, o paritate a puterii de cumpărare de 55,5% din media europeană, procent identic cu cel din 2020, cel mai redus de...

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: