luni

4 iulie, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

14 octombrie, 2021

Potrivit clasamentului publicat miercuri în topul Times Higher Education 2022, academia de studii economice din București continuă să fie cea mai bună instituție de învățământ superior din România cotată internațional după criteriul Economie și Management.

Topul genera al institutiilor de învățământ mondial a fost dat publicității la începutul lui septembrie, iar ieri a fost publicat topul pe diferitele specializări.

Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

ASE e urmată (la mare distanță, peste 700 de locuri) în clasament de Universitatea Babeș-Bolyai (Cluj) și Lucian Blaga (Sibiu). Reamintim că, în clasamentul general, ASE București este singura universitate din România care a urcat circa 100 de locuri în clasament, de la 600+, la 500+.


Cum era și de așteptat, topul este dominat de universitățile americane. Cele mai bune locuri în care poți studia științele economice sunt, în ordinea clasării, MIT, Stanford, Cambridge, Harvard și Berkeley.


Etichete: ,

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Consumatorii români aveau, la nivelul anului 2021, o paritate a puterii de cumpărare de 55,5% din media europeană, procent identic cu cel din 2020, cel mai redus de...

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: