marți

28 iunie, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

2 martie, 2017

Vicepremierul Daniel Constantin este ameninţat de Fisc cu blocarea conturilor. A împrumutat de două ori bani de la Dan Voiculescu, condamnat în dosarul ICA, iar acum inspectorii ANAF vor să recupereze cei aproape 300.000 de euro, anunță Digi24.

Suma de 295.000 de euro a fost împrumutată de la Dan Voiculescu în două tranșe, potrivit declarației de avere a vicepremierului Dan Constantin.

O primă tranșă, de 100.000 de euro, a fost luată în 2008, cu scadența anul trecut. Cea de-a doua tranșă are scadența anul acesta.

Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

Nu este clar ce sumă de bani mai are să îi returneze Daniel Constantin lui Dan Voiculescu. Tocmai acest lucru trebuie clarificat de instanța de judecată și de aceea ANAF a deschis o procedură la Judecătoria Buftea.

Declarația de avere a lui Daniel Constantin

Fiscul cere ca acești bani să intre în contul statului având în vedere că nu a fost recuperat în totalitate prejudiciul din dosarul în care Dan Voiculescu a fost condamnat la 10 ani de închisoare, în 2014, și la plata a peste 60 de milioane de euro.


Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Consumatorii români aveau, la nivelul anului 2021, o paritate a puterii de cumpărare de 55,5% din media europeană, procent identic cu cel din 2020, cel mai redus de...

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: