duminică

16 ianuarie, 2022

ANAF a vândut mașina ARO care a aparținut lui Nicolae Ceaușescu, pentru 39.600 euro

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

21 decembrie, 2019

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) a valorificat, prin licitație, automobilul de teren ARO, care i-a aparținut lui Nicolae Ceaușescu, pentri 189.180 de lei, potrivit unui comunicat al ANAF.

Automobilul ARO 304 de culoare gri al fostului dicatator a fost fabricat în 1977 și evaluat inițial la 137.500 lei, dar la prima licitație din luna ianuarie nu s-a prezentat niciun ofertant.

Licitația a fost reluată în data de 18 decembrie 2019, prețul de pornire fiind diminuat conform prevederilor legale cu 25% față de prețul de evaluare, respectiv până la 103.125 lei.

Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

Cei cinci ofertanți participanți la cea de-a doua licitație au supralicitat 16 pași, bunul fiind valorificat la prețul de 189.180 lei, sau circa 39.599 de euro la cursul BNR din ziua licitației.

Direcţia generală executări silite cazuri speciale din cadrul ANAF desfășoară periodic numeroase licitaţii, iar detaliile privind organizarea acestora le puteţi vizualiza pe portalul A.N.A.F. și pe pagina de Facebook dedicată anunțurilor – ANAF – Anunțuri valorificare bunuri.


Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

articole categorie

Citește și:

 ”Nu știm ce și unde vom fi atunci: dar timp de 25 de ani, această publicație trimestrială (format A4, peste 200 de pagini într-o realizare premium) va...

rrr