Ambasadorul SUA, în biroul lui Liviu Dragnea - CursDeGuvernare.ro
duminică

17 octombrie, 2021

Ambasadorul SUA, în biroul lui Liviu Dragnea

29 august, 2018

Ambasadorul Statelor Unite, Hans Klemm, a venit miercuri la Palatul Parlamentului, în jurul orei 15.30, și a mers în biroul preşedintelui Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, fără a face declaraţii presei.

Întâlnirea, transmite Digi 24, nu a fost anunţată.

Întrevedere are loc şi în contextul în care avocatul preşedintelui Donald Trump, Rudolph Giuliani, a adresat autorităţilor române o scrisoare pe tema protocoalelor încheiate de instituţii din sistemul judiciar cu SRI, scrisoare de care Ambasada SUA la Bucureşti s-a disociat, transmiţând, prin purtătorul de cuvânt, că Guvernul SUA nu comentează acţiunile persoanelor fizice.

Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

Ultima întâlnire dintre cei doi a avut loc pe 20 februarie anul acesta, Dragnea anunţând atunci că discutat cu ambasadorul Statelor Unite, Hans Klemm, despre dezvoltarea componentei economice a Parteneriatului Strategic cu SUA.

Liviu Dragnea s-a arătat atunci „nemulţumit” de faptul că aceasta este foarte puţin dezvoltată și a mai spus că ambasadorul Hans Klemm este cel care a solicitat întâlirea.


citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

articole categorie

Citește și:

   ”Nu știm ce și unde vom fi atunci: dar timp de 25 de ani, această publicație trimestrială (format A4, peste 200 de pagini într-o realizare premium)...

rrr