luni

27 iunie, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

14 august, 2020

Alpha Bank România a lansat noua aplicație Alpha Pay Online, cu ajutorul căreia plățile online efectuate la comercianții înrolați în 3DSecure vor deveni mai simple și mai sigure, utilizând tehnologia biometrică, transmite instituția.

”Autentificarea biometrică este soluția de securitate optimă pentru verificarea identității, oferind în același timp o experiență plăcuta utilizatorilor”, se arată într-un comunicat de presă.

Noua aplicație deține un standard de securitate avansat și o tehnologie de ultimă generație, ce le va permite utilizatorilor autentificarea biometrică a tranzacțiilor online într-un mod simplu și rapid, utilizând amprenta, recunoașterea facială sau orice alt cod de securitate ce poate fi generat de dispozitiv: parola, PIN,  model de glisare, etc

Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

Aplicația Alpha Pay Online poate fi descărcată atât din Google Play, cât și din App Store și are meniul disponibil în limbile româna, engleză și franceză. Este ușor de utilizat, afisează cardurile înrolate în serviciul 3DSecure și istoricul tranzacțiilor autentificate prin intermediul său.

La nivelul portofoliului Alpha Bank România tranzacțiile realizate în mediul online au înregistrat o creștere de 86% în primul semestru al acestui an, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut, în timp ce 1 din 4 dintre clienții băncii au efectuat cel puțin o tranzacție în mediul online.


Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Consumatorii români aveau, la nivelul anului 2021, o paritate a puterii de cumpărare de 55,5% din media europeană, procent identic cu cel din 2020, cel mai redus de...

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: