sâmbătă

25 iunie, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

28 iunie, 2020

Clotilde Armand este unul dintre candidații Alianței USR-PLUS pentru primăriile Capitalei, candidați ce au fost prezentați duminică.

Candidații:

Primăria Sectorului 1 – Clotilde Armand, europarlamentar al USR. A pierdut competiția pentru această primărie, în 2016, la distanță de câteva sute de voturi. „Îi vom trimite acasă pe cei acum şi îi vom trimite în faţa Justiţiei pentru a răspunde pentru faptele lor”, a declarat Clotilde Armand referitor la actuala administraţie de sector.

Sectorul 2 – Radu Mihaiu (PLUS), a fost secretar de stat în Ministerul Fondurilor Europene în 2016, în guvernul tehnocrat, responsabil cu digitalizarea.


Sectorul 3 – Ana Ciceală (USR), unul dintre cei mai activi consilieri din CGMB, îl va avea ca principaal contracandidat pe Robert Negoiță, care înregistrează în acest moment o intenție de vot de peste 40%

Sector 4 – Simona Spătaru (PLUS)  este avocat specializat în drept administrativ, dreptul achiziţiilor publice şi drept comercial şi practică în Bucureşti de peste 15 ani.

Sector 5 – Alexandru Dimitriu (PLUS) este avocat și timp de 10 ani a fost membru PNL. În 2018 s-a înscris în PLUS.

Sector 6 – Alexandru Gâdiuţă (USR) este consilier în GMB. Este specializat în geografia mediului, dar a absolvit și ASE.  Este membru fondator al Uniunii Salvați Bucureștiul.

Negocieri cu PNL pentru candidați comuni

Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

Claudiu Năsui a declarat că USR – PLUS continuă negocierile cu PNL pentru desemnarea unor candidaţi comuni la primăriile de sector, însă a subliniat că şi candidaţii liberali trebuie să îndeplinească criteriile de integritate şi competenţă.

„Noi suntem deschişi acestor negocieri şi acestor discuţii, dar ele trebuie purtate pe oameni, pe persoane. După cum vedeţi, USR PLUS a fost extrem de transparent. Am prezentat oamenii pe care îi avem la fiecare sector. Îşi cunosc foarte bine sectoarele, îşi cunosc foarte bine potenţialul şi ştiu ce trebuie să facă din secunda doi de când sunt în primărie. În momentul în care vom avea acest lucru şi din partea PNL, vom vedea cu ce oameni vin ei şi vom putea să decidem dacă vom merge la comun cu ei, dar baza sunt criteriile de integritate pe care noi le-am prezentat şi de la care noi nu putem face rabat în niciun caz „, a spus Claudiu Năsui.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Consumatorii români aveau, la nivelul anului 2021, o paritate a puterii de cumpărare de 55,5% din media europeană, procent identic cu cel din 2020, cel mai redus de...

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: