miercuri

6 decembrie, 2023

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

21 noiembrie, 2018

Academia de Studii Economice din Bucureşti organizează o serie de evenimente în perioada 22 – 23 noiembrie, prilejuite de „Ziua economistului” şi „Ziua universitarului economist”.

Un comunicat al instituției informează că joi, 22 noiembrie, începând cu ora 12:00, în Aula Magna a Palatului ASE are loc Adunarea Generală Festivă a Asociaţiei Facultăţilor de Economie din România. Evenimentul este organizat de academia de studii economice din Bucureşti împreună cu Asociația Generală a Economiștilor din România (AGER), Asociația Facultăților de Economie din România (AFER) și Societatea Română de Statistică (SRS).

În aceeaşi zi, începând cu ora 18:00, se va desfăşura în Aula Magna Gala Excelenţei în ASE, ediţia 2018. În cadrul evenimentului sunt oferite premii de excelenţă pentru activitatea de cercetare ştiinţifică şi culturală, susţinerea învăţământului, implicarea în viaţa universităţii, rezultate deosebite în demersul de internaţionalizare, voluntariat, antreprenoriat şi spirit civic.


Gala Excelenţei în ASE va avea momente artistice oferite de Solartis Quartet şi Corul ASE.

În zilele de 22 şi 23 noiembrie se va desfăşura prima ediţie a Forumului Naţional al Economiştilor din România, cu tema „Unicitatea proiectului de ţară – condiţie a eficienţei şi sustenabilităţii dezvoltării economice şi sociale a României”.

Forumul este organizat de academia de studii economice din Bucureşti împreună cu Asociația Generală a Economiștilor din România (AGER), Asociația Facultăților de Economie din România (AFER) și Societatea Română de Statistică (SRS).


Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket
Articole recomandate:

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

articole categorie

Citește și:

A apărut nr. 80 (al 21-lea, socotindu-se în sens invers)

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: