vineri

23 februarie, 2024

21 iunie, 2012

Fostul premier Adrian Năstase a fost operat joi dimineața la Spitalul de Urgență Floreasca. Potrivit profesorului Dr. Ioan Lască, care a făcut parte din echipa care l-a operat, Adrian Năstase se află în afara oricărui pericol. Potrivit lui Ioan lascăr, rănile au fost superficiale, fostul premier a avut noroc pentru că nu i-a fost afectat niciun organ vital.”Sperăm că va scăpa doar cu o cicatrice” – a declarat Ioan Lascăr, care a mai spus că pacientul va avea nevoie de circa 14 yile de îngrijiri medicale.

Glonțul cu care fostul premier a încercat să se sinucidă a fost găsit, potrivit procurorilor, în camera din locuința lui Năstase, în care a avut loc incidentul.

Pe de altă parte, Ion Cazacu, avocatul lui Adrian Năstase, a declarat că vor depune o cerere de amânare a preyenței, invocând situația excepțională.


Fostul premier Adrian Năstase a fost condamnat definitiv șli irevocabil, printr-o sentini a ICCJ, miercuri, la 2 ani de închisoare cu executare. Adrian Năstase a încercat să se sinucidă cun un pistol, câteva ore mai târziu, când la locuința sa au venit polițiștii care să pună în execuție mandatul Justiției.


Articole recomandate:

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

articole categorie

Citește și:

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: