duminică

25 februarie, 2024

2 mai, 2020

Cotaţiile Tesla au scăzut cu peste 11 procente în doar câteva ore după ce fondatorul companiei a scris pe Twitter că preţul acţiunilor i se pare „prea ridicat”.

Mesajul a fost postat la ora 11 dimineaţa. Imediat după aceea, cotaţiile au început să scadă vertiginos şi s-au depreciat cu peste 11 procente, ajungând la un nivel de 693 de dolari în cursul după-amiezii.

Nu este singurul mesaj bizar postat vineri de Elon Musk. În altul, acesta a anunțat că-și vinde aproape toate bunurile și nu va mai deține o casă.


Analiștii se întreabă dacă va exista o amendă în acest caz, mai ales că nu este prima când postările lui Elon Musk provoacă probleme companiei, scrie Wired. Miliardarul și compamia au plătit o amendă de 20 de milioane de dolari, în 2018, după Elon Musk a anunţat că are fonduri suficiente pentru a delista compania. Ca parte a înțelegerii cu SEC, Musk a acceptat ca orice mesja, inclusiv pe Twitter, referitor la Tesla să fie supervizat de un avocat al companiei.

Fondatorul Tesla a avut în ultimul timp mai multe comentarii controversate, el fiind unul dintre criticii restricțiilor de circulație din cauza noului coronavirus.

Săptămâna aceasta, el a catalogat măsurile de izolare la domiciliuca fiind „fasciste” şi le-a asemănat cu o „închisoare forţată a oamenilor în casele lor”.

„Aş numi-o închisoare forţată pentru oameni, în casele lor, împotriva drepturilor constituţionale, părerea mea, şi încălcarea libertăţilor oamenior în moduri care sunt oribile şi greşite şi nu pentru care oamenii au venit în America sau au construit această ţară”, a spus, miercuri, Elon Musk. „Este o atrocitate”, a mai spus miliardarul.


Articole recomandate:

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

articole categorie

Citește și:

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: