joi

7 iulie, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

26 decembrie, 2011

Vicepremierul rus, Dmitri Rogozin, i-a ironizat pe români pentru că au găzduit pe teritoriul lor compenente ale sistemului american de apărare antirachetă, informează luni postul rus de televiziune Russia Today, citat de Agerpres.

Fostul ambasador al Rusiei la NATO, cunoscut pentru felul său direct de a vorbi, i-a ridiculizat pe români pentru că au permis componente ale sistemului de apărare antirachetă în baza aeronatutică de la Deveselu, afirmând că ei nu vor avea niciun control asupra acestora.

Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

‘Am examinat acordul pe care americanii l-au semnat cu românii. Românii pot crede că sunt administratori importanţi ai interceptorilor de rachete, dar chiar şi comandantul bazei, un militar român, are dreptul să intre numai în hol. El nu va vizita niciodată staţia de control din simplul motiv că baza este americană, nu a NATO”, a spus Rogozin.


Vicepremierul rus responsabil cu industria de apărare a făcut aceste afirmaţii adresându-se ofiţerilor Forţelor Aerospaţiale din zona restricţionată din Krasnoznamensk.


Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Mult așteptatul pachet de măsuri fiscale, anunțat de coaliția de guvernare în urmă cu câteva luni a intrat oficial pe masa guvernului și a fost pus în transparență....

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: