sâmbătă

15 iunie, 2024

15 ianuarie, 2013

USL a discutat posibilitatea detaşării de personal din Armată la Fisc, pentru a ”vâna evazionişti”, idee pe care Opoziţia o consideră ”ţicnită”.

„Am vorbit despre o măsură cred eu foarte bună, la ora actuală la Ministerul Apărării există personal disponibil care poate fi detaşat în interesul serviciului la Ministerul de Finanţe, pentru a putea să punem cât de cât stavilă evaziunii fiscale, pentru că marea problemă e controlul. Nu avem suficienţi oameni care să controleze evazioniştii. Oamenii din Armată au o statură, au o moralitate, o disciplină a muncii care îi recomandă pentru a fi controlori şi vânători de evazionişti”, a declarat preşedintele fondator al PC, Dan Voiculescu, după ce luni a participat la şedinţa USL.

În replică, preşedintele PDL, Vasile Blaga, a calificat drept ”ţignită” ideea USL.


„Este o idee ţicnită, nu găsesc un termen mai potrivit la ora aceasta. Cum adică de la Armată? Ce pregătire are Armata? Trebuie să ia cu asalt până la urmă societăţile comerciale, cetăţenii să plătească taxe şi impozite?”, a spus marţi Blaga.

Fostul ministru de Interne a reclamat, în schimb, ambiguitatea legislaţiei fiscale.

”Cetăţenii nu pot plăti taxe şi impozite, taxele locale, de exemplu, pentru că lucrurile nu sunt clare. Încercaţi să le plătiţi, nu aveţi unde”, a spus Blaga.


Articole recomandate:

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

articole categorie

Citește și:

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: