luni

8 august, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

30 noiembrie, 2021

Transelectrica are de recuperat 60,4 milioane de lei pentru serviciul de transport al electricităţii , scrie Agerpres.

Aproape jumătate din sumă, adică 29,1 milioane de lei, reprezintă restanțele firmelor aflate în procedură de faliment, precum Regia Autonomă pentru Activităţi Nucleare (RAAN), care datorează 6,2 milioane de lei, Total Electric Oltenia – 3,1 milioane de lei, Romenergy Industry – 3 milioane de lei.

De la clienţii aflaţi în procedură de insolvenţă, Transelectrica are de recuperat 20,4 milioane de lei, cei mai mulţi bani de la Getica 95 – 12,5 milioane de lei, CET Govora – 1,8 milioane de lei şi Fidelis Energy – 1,7 milioane de lei.

Alţi clienţi restanţi aflați în procedură de lichidare juridică datorează 982.436 de lei către Transelectrica. Totodată, compania are de recuperat 286.338 lei pe cale comercială la serviciul de transport. Statul român, prin Secretariatul General al Guvernului, este acționarul majoritar al Transelectrica, cu 58,6% din acțiuni.Articole recomandate:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Creșterea nevoii de finanțare a companiilor a fost principalul motor al creditării din S1 al anului, marile bănci prezente pe piața locală reușind să marcheze profituri în creștere.

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: