joi

30 iunie, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

1 noiembrie, 2016

basescu_pmpTraian Băsescu și soția sa vor depune jurmântul pentru a obține cetățenia Republicii Moldova. Informația a fost confirmată pentru UNIMEDIA de către Excelența Sa, domnul amabasador Mihai Gribincea.

Potrivit informațiilor comunicate de ambasador, ceremonia depunerii jurământului va avea loc joi, la sediul ambasada Republicii Moldova în România.

Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

Cererea de obținere a cetățeniei Republicii Moldova a fost depusă de către fostul președinte al României, Traian Băsescu, și soția sa, la data de 10 martie 2016. Ulterior, în luna iunie, curent, prin decretul președintelui Nicolae Timofti, Traian Băsescu și soția sa au primit cetățenia Republicii Moldova.


Ultimul pas formal ce trebuie îndeplinit este depunerea jurământului de credință, după care fostul șef al statului se va bucura de toate drepturile și obligațiile ce decurg.


Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Consumatorii români aveau, la nivelul anului 2021, o paritate a puterii de cumpărare de 55,5% din media europeană, procent identic cu cel din 2020, cel mai redus de...

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: