duminică

4 decembrie, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

21 octombrie, 2018

Consiliul IMM-urilor din România organizează în data de 2 noiembrie Topul Firmelor din România, eveniment ce urmărește recunoașterea meritelor antreprenorilor prin premierea celor mai performante întreprinderi ale României.

În cadrul evenimentului vor fi premiate companiile românești care au înregistrat performanțe economice notabile și au adus valoare comunității și economiei românești.

Mai multe categorii de premii vor fi oferite în funcţie de o serie de indicatori economici care vor fi furnizaţi de către Oficiul Național al Registrului Comerțului: profitul brut, cifra de afaceri, productivitate și performanța globală în afaceri.


Categoriile de premii vor fi: naţionale generale (micro, mici, mijlocii, mari şi nou înfiinţate), naţionale, pe domenii de activitate – cod CAEN (micro, mici, mijlocii, mari şi nou înfiinţate), regionale generale și județene (micro, mici, mijlocii, mari şi nou înfiinţate) și premii speciale.

Aflați dacă sunteți în Top prin completarea formularului: https:/goo.gl/forms/6ZErv04vb7iXKOGW2. Ulterior veți fi contactat de un reprezentant al CNIPMMR care vă va comunica locurile obținute în clasament.

Participarea în cadrul evenimentului se face doar în baza achitării taxei de participare. Pentru mai multe informații puteţi consulta pagina oficială de Facebook a evenimentului


Articole recomandate:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

articole categorie

Citește și:

Portul Constanța are a doua cea mai mare creștere a cantității de mărfuri transferate în 2021, plus 26% față de anul pandemiei 2020, după cea a portului belgian

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: