sâmbătă

6 august, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

2 noiembrie, 2021

Printr-un program pilot desfășurat în Olanda de Tesla Motors, în 10 stații de încărcare rapidă Supercharger vor putea să alimenteze și alte mărci de automobile electrice.

Singura condiție este ca acestea să aibă standardul CCS. Printre mărcile care utilizează acest standard în Europa se numără BMW, Mercedes, Ford și Audi. Stațiile pot fi accesate prin aplicația Tesla.

Compania spune că va monitoriza punctele Supercharger în cauză pentru a vedea dacă nu vor deveni prea aglomerate și deci dacă vor putea fi utilizate fără probleme de posesorii de Tesla.

Mașinile full-electrice au avut cel mai bun an în Europa, iar în septembrie Tesla Model 3 a fost modelul auto european cu cele mai bune cifre de vânzări, peste VW Golf, Renault Clio și Dacia Sandero.

Tesla Motors a atins de curând pragul de un miliard de dolari capitalizare de piață, iar Tesla Model 3 a fost cel mai căutat model auto în Europa luna trecută.Articole recomandate:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Multe din țările Uniunii Europene s-au angajat într-o goană nebună pentru achiziția de gaze naturale lichefiate (LNG), ca substitut al gazelor rusești, pregătindu-se pentru întreruperea livrărilor de către

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: