luni

8 august, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

4 aprilie, 2012

Sistemul de ajutoare sociale din Marea Britanie, de care imigranţii veniţi din interiorul UE pot beneficia imediat ce ajung în această ţară, a încurajat valul de imigraţie masivă, indică un raport publicat de organizaţia MigrationWatch şi citat de MEDIAFAX.

Ultimele date arată că aproximativ 42 de milioane de lire sterline, adică peste 50 de milioane de euro, sunt plătite pe an pentru copiii familiilor imigrante care nici măcar nu trăiesc în Marea Britanie.

Raportul arată, de asemenea, că un singur muncitor imigrant care câştigă salariul minim se poate aştepta la 70 de lire sterline (84 de euro) pe săptămână în beneficii sociale. O familie de imigranţi formată din patru persoane, cu doi adulţi care muncesc, poate obţine până la 360 de lire sterline (433 de euro) pe săptămână, respectiv 18.720 de lire sterline (22.546 de euro) pe an.


Cei aproximativ 750.000 de imigranţi din Polonia, Lituania şi alte ţări foste comuniste integrate în UE ar putea fi urmaţi de alţii, într-un număr şi mai mare, pe măsură ce aceste ţări se confruntă cu o situaţie economică dificilă, mai arată raportul.

Restricţiile în privinţa solicitării de beneficii sociale pentru ţările care au aderat în 2004 la UE au fost eliminate în 2011.


Articole recomandate:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Multe din țările Uniunii Europene s-au angajat într-o goană nebună pentru achiziția de gaze naturale lichefiate (LNG), ca substitut al gazelor rusești, pregătindu-se pentru întreruperea livrărilor de către

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: