vineri

8 decembrie, 2023

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

26 iulie, 2020

Agenția pentru sănătate publică din provincia canadiană British Columbia și-a actualizat lista de sfaturi privind sexul în timpul pandemiei de Covid-19, amintind că cea mai sigură metodă este masturbarea. Aceeași recomandare apare și pe site-ul Departamentului de Sănătate al orașului New York.

Dacă nu locuiești în aceeași casă cu partenerul, următoarea variantă din punct de vedere al riscului este, potrivit fișelor publicate de Centrul pentru Controlul Bolilor din British Columbia (BCCDC) o persoană care îți este apropiat, dar nu mai are contacte strânse și cu alții, scrie Hotnews, care citează cbc.ca, site-ul televiziunii publice din Canada.

Pentru cei care caută companie în afara cercului lor apropiat, Centrul pentru sănătate publică spune că sexul virtual nu prezintă niciun risc de răspândire a Covid-19.


De asemenea, întâlnirile video și telefonice, sexting-ul (schimbarea de mesaje și fotografii cu conținut explicit), grupurile de chat și de webcam online sunt și el variante, dar oamenii ar trebui să-și facă mai întâi temele în privința riscurilor de securitate ale sexului online.

Persoanele care merg la întâlniri sau fac sex fără angajamente trebuie să evite săruturile și să poarte o mască pentru că ”gâfâitul din timpul sexului poate produce picături ce transmit Covid-19”.

De asemenea, sunt recomandate pozițiile sexuale care limitează contactul față în față.

Sfatul ce a generat reacții amuzate pe rețelele sociale este: ”Folosiți bariere, precum zidurile, de exemplu ”glory holes” (găuri în pereți), care permit contactul sexual, dar nu permit contactul apropiat față în față”.


”Nu credeam că o să apuc ziua în care o pagină de internet a guvernului o să sugereze folosirea de ‘glory holes’”, a scris o utilizatoare pe Twitter.

”Glory holes” există în mai multe țări, în băi publice și alte clădiri, sunt folosite pentru a păstra anonimitatea partenerilor și au fost asociate cu subcultura gay.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket
Articole recomandate:

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

articole categorie

Citește și:

A apărut nr. 80 (al 21-lea, socotindu-se în sens invers)

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: