vineri

1 iulie, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

30 aprilie, 2014

Comisarul-şef Lucian Diniţă a fost eliberat miercuri din funcţia de director al Direcţiei Rutiere din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Prin dispoziţie a inspectorului general al Poliţiei Române, începând cu data de 30 aprilie comisarul-şef va îndeplini atribuţiile funcţiei de adjunct al şefului Brigăzii Rutiere.

Inspectorul general Petre Tobă a dispus cercetarea şefului Poliţiei Rutiere, Lucian Diniţă, după ce un subaltern al său, Augustin Căpâlnaş a fost descoperit conducând fără permis de conducere.


Lucian Diniţă este cercetat întrucât există informaţii care arată că ar fi existat nereguli penale în legătură cu promovarea lui Augustin Căpâlnaş în structurile Poliţiei Române.

Alături de Lucian Diniţă, în dosarul lui Augustin Căpâlnaş mai sunt cercetaţi, potrivit IGPR, şi Costin Tătuc, şeful Poliţiei Autostrăzi, Carol Vârnă şi Paul Toma, de la Direcţia Rutieră din Poliţia Română.

Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

Augustin Căpâlnaş a fost depistat în trafic, în urma unui control de rutină, conducând un autoturism fără să deţină un permis auto. Brigada Rutieră a constatat că ofiţerul conducea de mai mulţi ani maşina de serviciu, el solicitând inclusiv un atestat care să îi permită să însoţească coloane oficiale.

Augustin Căpâlnaş folosea o copie după un permis care nu îi aparţinea, iar în baza acestuia conducea atât maşină de serviciu cât şi maşină personală.


Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Consumatorii români aveau, la nivelul anului 2021, o paritate a puterii de cumpărare de 55,5% din media europeană, procent identic cu cel din 2020, cel mai redus de...

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: