vineri

20 mai, 2022

Record de birocraţie: 14 semnături pe o foaie trimisă de Ministerul Finanţelor * Companiile chinezeşti care au construit cele mai lungi poduri din ume ar putea construi autostrăzi în România * Cristian Preda: Macovei l-ar putea înlocui pe Boc * Se pregătsc decapitări la interne *

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

17 februarie, 2011

Record de birocraţie: 14 semnături pe o foaie trimisă de Ministerul Finanţelor. Succesiunea de semnături şi ştampile de pe majoritatea documentelor emise de instituţiile statului nu face altceva decat să acopere incompetenţa funcţionarilor din administraţie, sector din care au dispărut peste 100.000 de oameni anul trecut, dar a cărui reformă nu a schimbat nimic. (Ziarul Financiar)

Companiile chinezeşti care au construit cele mai lungi poduri din ume ar putea construi autostrăzi în România. Reprezentanţi ai companiilor chinezeşti China State Grid şi Shanghai Construction Group vor reveni în România, în cursul lunii martie, pentru a stabili care vor fi proiectele în care se vor implica, a declarat Liu Qiwei, consilier comercial al Ambasadei Chinei, la Bucureşti. (Gândul)

Averile liderilor sindicali din România. Agenţia Naţională de Integritate(ANI) a demarat o investigaţie privind averile unor importanţi lideri sindicali din România. Peste 10 lideri sindicali sunt vizaţi de ANI. Vedeţi mai jos cine sunt aceştia, ce averi au şi cum le justifică. Spre exemplu, Vasile Lincu, liderul sindical al poliţiştilor, spune că tatăl său i-a făcut cadou de sărbători 10.000 de euro. (Gândul)

Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

Cristian Preda: Macovei l-ar putea înlocui pe Boc. Discuţia privind şefia Guvernului i-a băgat în ceaţă pe cei mai mulţi lideri ai PDL, care vor analiza variantele existente până la Consiliul Naţional de Coordonare (CNC). Soluţia relansării guvernării ar fi, în opinia europarlamentarului Cristian Preda, numirea Monicăi Macovei în locul premierului Emil Boc. (Adevărul)

Se pregătesc decapitări la interne. Serviciul secret al Ministerului de Interne, Jandarmeria, Poliţia de Frontieră şi Corpul de Control al ministrului vor fi restructurate, deoarece fie nu au depistat acte de corupţie, fie le-au protejat, fie chiar le-au comis, după cum susţin surse din cadrul MAI. (România liberă)


Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Andrew Kenningham (foto), economist-şef pentru Europa la Capital Economics, explică într-un interviu pentru CursdeGuvernare cum va reseta războiul obiectivele şi strategiile de dezvoltare pe care UE le bătuse...

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: