marți

28 iunie, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

29 mai, 2018

Liviu Dragnea și-a anunțat colegii de partid, marți, că mitingul programat pentru 9 iunie nu va mai fi unul de susținere a Cabinetului Viorica Dăncilă, ci unul de protest față de abuzurile din justiție.

Pe 8 iunie ar putea fi pronunțată sentința în dosarul angajărilor fictive de la Direcția Generală pentru Protecția Copilului Teleorman, în care procurorii au cerut o pedeapsă de șapte ani și jumătate închisoare pentru liderul social-democrat.


Până la sfârșitul lunii, președinții de organizații vor transmite la Centru numărul de participați pe care-l vor asigura. Inițial, PSD a vehiculat posibilitatea unui mare marș, de aproximativ un milion de participanți, pentru susținerea familiei tradiționale. Săptămâna trecută, acțiunea s-a transformat într-un miting de susținere a premierului Viorica Dăncilă, iar prezența estimată este de câteva zeci de mii de simpatizanți PSD.

În cele din urmă, va fi un protest față de abuzurile din justiție la care se vor alătura și partenerii de coaliție, membrii ALDE.

Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

Sâmbătă, 9 iunie, tot în Piața Victoriei este programat și Marșul Bucharest Pride, începând cu ora 17,30. PSD – ALDE au anunțat că nu vor renunța nici la acea dată și nici la locul de desfășurare al protestului lor.

„Eu cred că la nivel simbolic, trebuie să-l organizăm tot în Piaţa Victoriei, pentru că s-a creat undeva imaginea că Piaţa Victoriei ar aparţine numai anumitor manifestanţi. Or, lucrul acesta nu este adevărat” – a declarat vicepreședintele PSD, Adrian Țuțuianu.


Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Consumatorii români aveau, la nivelul anului 2021, o paritate a puterii de cumpărare de 55,5% din media europeană, procent identic cu cel din 2020, cel mai redus de...

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: