joi

26 ianuarie, 2023

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

4 iulie, 2019

Compania producătoare de telefoane mobile iHunt Technology, cu sediul în Ploiești și înfiinţată în anul 2015, urmează să se listeze în 9 iulie, pe piaţa AeRO a Bursei de Valori Bucureşti (BVB), destinată firmelor tinere cu potențial de creștere, potrivit unui comunicat al BVB.

Compania va fi și primul magazin online listat din România.

iHunt Technology produce şi comercializează telefoane sub marcă proprie, este importator direct de telefoane mobile și accesorii din China și, cu capitalul atras prin listare, plănuiște dezvoltarea gamei de produse electronice sub brandul iHunt.


În 2018 compania a obţinut o cifră de afaceri de peste 26 milioane de lei, în creştere cu 10% faţă de anul anterior şi avea 22 de salariaţi. Peste 90% din cifra de afaceri a companiei vine din vânzările de telefoane mobile, care reprezintă linia principală de afacere pentru iHunt.

Încă din prima lună a anului jumătate din stocul de produse noi iHunt s-a vândut în faza de precomandă, potrivit datelor companiei. iHunt este unul dintre primele trei branduri de telefoane mobile create de companii cu capital românesc.

iHunt vinde telefoane atât sub marca proprie (modele S10 Tank și S10 Tank 2019, S60 Discovery și S60 Discovery 2019, iHunt i1, S90 APEX, S100 Alien APEX), cât și din portofoliul altor producători precum Uhans, Nomu, Doogee, Mann și Blackview. Prețurile variază, pentru brandul propriu, între 295 și 2.200 lei.

Obiectivul strategic al iHunt este acela de a oferi pieței din România modele proprii de telefoane mobile smartphone, ale căror configurație – o replică la produsele brandurilor de top. Brandul iHunt a fost mai întâi aplicat modelelor rezistente, apoi și celor de tip smartphone.


Oferta iHunt de telefoane „inteligente – rezistente sau nu – acoperă nivelurile de performanță de la cel de bază, la mediu-ridicat”.

„Congruența dintre activitatea de cercetare a pieței și cea de cunoaștere a pieței furnizorilor a produs modele de telefoane iHunt care să aibă în dotare componente de la producători care deservesc brandurile de top (Samsung, Omnivision, Sony, LG, Sharp, Corning Gorilla Glass, Dragontrail Glass, ATL, Bak, Mediatek, Qualcomm, FocalTech si altii)”, conchide prezentarea companiei.

Articole recomandate:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

articole categorie

Citește și:

România a reușit să facă progrese semnificative în ceea ce privește recuperarea decalajului față de media în privind PIB-ului pe cap de locuitor. Odată cu aderarea la NATO

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: