vineri

19 august, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

17 aprilie, 2012

Primarul sectorului 1, Andrei Chiliman, şi-a anunţat marţi demisia din Biroul Politic Central al PNL, însă a precizat că va rămâne simplu membru al partidului, postură din care va candida pentru un nu mandat de edil.

”Sunt dator să-mi termin treaba cu care am fost învestit de cetăţeni. Actul demisiei din echipa de conducere este un gest de onoare şi faţă de cei pentru care ne implicăm în politică, dar şi faţă de domnul preşedinte al partidului (Crin Antonescu). Am fost ales pe lista propusă de dumnealui la congresul din anul 2010. Atât timp cât dumnealui a încetat să aibă încredere în mine, am datoria să demisionez din această echipă”, a spus Chiliman.

El şi-a exprimat speranţa că va opri procesul de transformare a ”Revoluţiei Bunului-Simţ în Revoluţia Bunului-Plac”, aluzile la programul politic al lui Crin Antonescu.Articole recomandate:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Scumpirea energiei electrice a fost amplificată de mecanismul formării prețurilor adoptat în UE („pay as clear”), care promovează alinierea prețurilor angro la cel mai mare cerut pe piață.

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: