sâmbătă

22 ianuarie, 2022

Preşedintele german Joachim Gauck vizitează, marţi, Sibiul

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

18 iunie, 2016

joachim gauckPreședintele Republicii Federale Germania, Joachim Gauck, va vizita, marți, Sibiul, împreună cu soția sa, Daniela Schadt, el urmând să fie însoțit pe parcursul întregului program al vizitei în oraș și de președintele României, Klaus Iohannis, precum și de doamna Carmen Iohannis, anunță un comunicat al Primăriei Sibiu.

„Marți, 21 iunie, Excelența Sa, domnul Joachim Gauck, președintele Republicii Federale Germania și doamna Daniela Schadt vizitează Sibiul. Pe parcursul întregului program al vizitei în orașul nostru înaltul oficial german va fi însoțit de Excelența Sa, domnul Klaus Werner Iohannis, președintele României și de doamna Carmen Iohannis”, precizează comunicatul menționat.

Potrivit sursei citate, edilul interimar al Sibiului, Astrid Fodor, a precizat că în programul vizitei delegației va fi și o vizită și o întrevedere oficială la Primărie.


‘Este o vizită onorantă și emoționantă. Doi președinți vor fi prezenți în Sibiu: președintele Republicii Federale Germania, domnul Joachim Gauck care vine să cunoască orașul și oamenii acestuia, și președintele României, domnul Klaus Iohannis. Programul delegației include și o vizită la Primăria Sibiu pentru o întrevedere oficială’, a spus Astrid Fodor, citată în comunicat.

Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

Delegația germană va fi întâmpinată la ora 12,00 la sediul Primăriei Municipiului Sibiu de către președintele Klaus Iohannis alături de doamna Carmen Iohannis și de către doamna Astrid Fodor, primarul Municipiului Sibiu. Distinșii oaspeți vor fi poftiți apoi în sala Atrium a primăriei, unde președintele Joachim Gauck va semna în Cartea de Onoare a Sibiului.

De asemenea, în programul delegației este inclusă o vizită la Colegiul Național Samuel von Brukenthal, la Biserica Evanghelică din Piața Huet, o scurtă plimbare prin piețele centrale ale Sibiului și o întâlnire cu comunitatea germană la sediului Forumului Democrat al Germanilor, mai precizează comunicatul Primăriei Sibiului.


Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

articole categorie

Citește și:

 ”Nu știm ce și unde vom fi atunci: dar timp de 25 de ani, această publicație trimestrială (format A4, peste 200 de pagini într-o realizare premium) va...

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar:

rrr