sâmbătă

25 iunie, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

19 mai, 2014

Preşedintele companiei Oracle Corporation, Safra Catz, s-a întâlnit luni cu preşedintele Traian Băsescu şi premierul Victor Ponta.

Reprezentanţa Oracle în România reprezintă este a patra cea mai importantă reprezentanţă a companiei la nivel global şi a doua din Europa, după cea din Marea Britanie.

„Safra Catz a menționat, în timpul discuțiilor, și succesul de care se bucură programele educaționale derulate de Oracle în România, numai anul trecut la cursurile de specializare în domeniul IT participând în jur de 100.000 de tineri și peste 2.000 de profesori de liceu”, se arată într-un comunicat al Administraţiei prezidenţiale, după întâlnirea de la Palatul Cotroceni.


La întâlnirea de la Guvern, alături de premier a participat şi ministrul Societății Informaționale – Alexandru-Răzvan Cotovelea.

Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

Premierul a promis că Executivul „va continua eforturile de îmbunătățire a condițiilor pentru mediul de afaceri din România, precum și pe cele de facilitare a accesului companiilor străine pe piața romanească.

Totodată, premierul a apreciat prezența puternică a companiei Oracle și investițiile făcute de aceasta în România, compania depășind recent pragul de 3.000 de angajați.  Primul-ministru a menționat că domeniul IT este și va rămâne pentru mult timp unul de maximă importanță în cadrul strategiei Executivului”, se spune într-un comunicat al Guvernului.


Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Consumatorii români aveau, la nivelul anului 2021, o paritate a puterii de cumpărare de 55,5% din media europeană, procent identic cu cel din 2020, cel mai redus de...

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: