miercuri

17 august, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

21 mai, 2012

România trebuie să-şi respecte toate angajamentele internaţionale, indiferent de disputele politice interne, a declarat, luni, premierul Victor Ponta, înainte de a pleca în Afganistan.

„Este un mesaj de seriozitate, maturitate şi predictibilitate în ceea ce priveşte România ca ţară şi angajamentele pe care noi ni le-am asumat. Nu sunt angajamentele doar ale unui preşedinte, sau ale unui guvern sau ale unui regim politic, ci sunt angajamentele României şi sunt susţinute şi de Guvern, şi de preşedinte şi de toate forţele politice şi, indiferent de dispute care apar pe plan intern, dincolo de graniţele ţării, România trebuie să se comporte responsabil, trebuie să-şi respecte toate angajamentele şi trebuie să dovedească faptul că este un partener serios şi credibil”, a declarat şeful Guvernului.

Premierul a plecat luni la Kandahar, în vizită la trupele româneşti din teatrul de operaţiuni.


Guvernul nu a dat niciun fel de informaţii despre această deplasare, însă potrivit unor surse oficiale Ponta urmează să se întoarcă marţi seara în ţară.


Articole recomandate:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Scumpirea energiei electrice a fost amplificată de mecanismul formării prețurilor adoptat în UE („pay as clear”), care promovează alinierea prețurilor angro la cel mai mare cerut pe piață.

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: