miercuri

6 iulie, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

16 ianuarie, 2012

Ministrul Sănătății, Ladislau Ritli

Premierul Emil Boc și ceilalți lideri ai coaliției de guvernare l-au mandatat, luni, pe ministrul Sănătății, Ladislau Ritli, să formeze o echipă pentru elaborarea unui nou proiect de lege a sănătății.

”În privința sănătății, a fost mandatat ministrul Sănătății să formeze o echipă care să redacteze un nou proiectd e lege a sănătății, o echipă din care să nu lipsească reprezentanții asociațiilor de pacienți, ai medicilor, ai sindicatelor, patronatelor, colegiului medicilor, repreznetanți ai societății civile, care, în urma analizei, să ne propună un nou proiect sau moduificarea legislației existente, după concluziile pe care le vor avea ca atare”, a anunțat Boc, după ședința de luni a Coaliției.

El a subliniat că nici vechiul proiect de lege și nici viitorul proiect nu vor prevedea privatizarea serviciilor de urgență, desființarea SMURD sau ”bani suplimentari pe care să-i plăteasdcă cetățeanul din buzunar pentru serviciul de urgență”.

Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

Întrebat dacă fondatorul SMURD, raed Arafat, va fi cooptat pentru elaborarea noii legi sau pentru a reveni în Ministerul Sănătății, Emil Boc a susținut că ”este bine venit, dacă domnia sa va dori”.

”Nu am niciun fel de problemă ca domnia sa să facă parte din orice echipă”, a mai spus șeful Guvernului și al PDL.La solicitarea președintelui Traian B[sescu, vineri, Guvernul a retras din circuitul de adoptare un proiect al legii sănătății pregătit la Palatul Cotroceni și apoi la Ministerul Sănătății.


Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Mult așteptatul pachet de măsuri fiscale, anunțat de coaliția de guvernare în urmă cu câteva luni a intrat oficial pe masa guvernului și a fost pus în transparență....

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: