miercuri

29 iunie, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

1 februarie, 2011

Liberalii îi vor ceda, din sesiunea parlamentară care începe marţi, preşedintelui de oanoare al PC, Dan Voiculescu, funcţia de vicepreşedinte al Senatului.

Anunţul a fost făcut de liderul PNL, Crin Antonescu, după şedinţa grupurilor parlamentare PNL-PC de luni.

Funcţia de la Senat fusese ocupată iniţial de Crin Antonescu, însă, pentru a se putea ocupa de campania pentru alegerile prezidenţiale din 2009, el a renunţat la post în favoarea liberalului Teodor Meleşcanu, pentru ca acum să-i cedeze funcţia din conducerea Senatului noului său aliat, conservatorul Dan Voiculescu.


De asemenea, pe ţeavă se află şi funcţia deţinută în prezent de liberalul Ludovic Orban, de vicerpreşedinte al Camerei Deputaţilor, care ar urma să fie cedată preşedintelui Consiliului Naţional al PSD, Adrian Năstase.

Mutarea de la Camera Deputaţilor ar urma să se facă în condiţiile în care PNL vrea să-şi extindă strategia de alianţe la PSD, însă unul dintre liderii liberali care s-au arătat împotriva coaliţiei de la dreapta la stânga este chiar Ludovic Orban.

Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

În schimb, fostul premier Adrian Năstase are unul dintre cele mai faborabile discursuri pro alianţă PNL-PC-PSD.

”Săptămâna viitoare, se va realiza Alianţa dintre PSD şi PNL. Este o mare alianţă, singura şansă pe care o avem pentru a opri mafia PDL. Într-o lume dezbinată de el, Băsescu nu suportă să vadă oamenii solidari. Vom câştiga alegerile, vom reface statul de drept şi vom readuce normalitatea în viaţa celor atât de afectaţi”, scria Năstase pe blogul său, pe 29 ianuarie.


Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Consumatorii români aveau, la nivelul anului 2021, o paritate a puterii de cumpărare de 55,5% din media europeană, procent identic cu cel din 2020, cel mai redus de...

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: