marți

28 mai, 2024

10 aprilie, 2012

Deputatul UDMR Attila Korodi a fost numit, marți, în funcția de ministru al Mediului, acesta afirmând că întregul proces de evaluare a proiectului minier de la Roșia Montană trebuie reluat.

Președintele Traian Băsescu a semnat deja decretul de numire a lui Korodi ca ministru al Mediului, funcție pe care acesta a mai deținut-o și în Guvernul Tăriceanu.

Deputatul Korodi a fost nominalizat, marţi, de UDMR, pentru funcţia de ministru al Mediului, în locul lui Laszlo Borbely, care a demisionat joi din această funcție.


Întrebat despre punctul său de vedere în legătură cu proiectul Roşia Montană, Korodi a spus că trebuie reluate „ultimele evoluţii în doi ani de zile în procedura de evaluare cu toate elementele ei complexe” şi după aceea va putea să-şi dea „o părere foarte punctuală”, relatează Mediafax.

„Sper ca activitatea mea să fie o contribuţie importantă guvernului Ungureanu şi viziunea mea asupra protecţiei mediului să poată să însemne încă un adaos la ce s-a întâmplat până acum”, a mai spus Korodi.

Korodi are 35 de ani și a mai ocupat funcția de ministru al Mediului, în peruada 2007-2008, în Guvernul Tăriceanu.


Articole recomandate:

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

articole categorie

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: