marți

5 iulie, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

27 februarie, 2021

Cătălin Stancu

Claudiu Daniel Dolot a fost numit vineri preşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), iar Ionuţ Cătălin Stancu, preşedinte al Autorităţii pentru Administrarea Activelor Statului (AAAS). Ambii sunt lideri locali ai USR.

Claudiu Dolot vine de pe funcția de director al sucursalei BCR din Caraș-Severin și a lucrat anterior în administrație. A fost membru PDL, iar după fuziunea acestei formațiuni cu PNL a devenit liberal.

Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

Cătălin Stancu a absolvit Universitatea Politehnică din București și a devenit antreprenor. A administrat afaceri în mai multe domenii de activitate, de la comerț la dezvoltare imobiliară. În anul 2016 a decis să se implice în politică și a fondat filiala USR Brăila.


Autoritatea pentru Administrarea Activelor Statului are atribuţii în domeniul administrării – privatizării, postprivatizării şi valorificării creanţelor. Are 220 de angajaţi cu expertiză în zona juridică, insolvenţă, management şi analiză financiară.


Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Mult așteptatul pachet de măsuri fiscale, anunțat de coaliția de guvernare în urmă cu câteva luni a intrat oficial pe masa guvernului și a fost pus în transparență....

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: