miercuri

6 iulie, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

14 ianuarie, 2020

În Monitorul Oficial au fost publicate mai multe numiri făcute de Guvernul Orban, la Ministerul Economiei, Ministerul de Finanțe și Ministerul Tineretului și Sporturilor (secretari de stat) și la Agenţia Naţională de cadastru şi Publicitate Imobiliară.

Potrivit deciziilor publicate în Monitor, Iulian Cristian Simu și Liviu Rogojinaru au fost desemnați secretar de stat la Ministerul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri.

Gheorghe Pecingină a fost desemnat secretar de stat la Ministerul Finanţelor și Dragoş Florin Coman – la Ministerul Tineretului şi Sportului.

Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

Liviu Rogojinaru, fost secretarul general al Consiliului Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România (CNIPMMR), va gestiona programele pentru IMM.

Director ANCPI a fost adus Alexandru Laurenţiu Blaga, fost candidat PNL la Consiliul Local Alba Iulia, apropiat al parlamentarului Florin Roman. Vicepreşedinte al Agenţiei Naţionale pentru Protecţia Mediului a fost numit Eugen Ioan Cozma.


Etichete: , ,

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Mult așteptatul pachet de măsuri fiscale, anunțat de coaliția de guvernare în urmă cu câteva luni a intrat oficial pe masa guvernului și a fost pus în transparență....

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: