duminică

26 iunie, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

26 februarie, 2020

Comunitatea universitară a Academiei de Studii Economice din București și-a votat Rectorul pentru perioada 2020-2024, în funcție fiind reales profesor universitar doctor Nicolae Istudor.

Potrivit unui comunicat al Biroului de presă al ASE, pentru funcția de Rector a fost depusă o singură candidatură, aceea a prof. Istudor, rector în exercițiu al universității, aflat la finalul primului său mandat, după alți 12 ani de prezență activă în top managementul ASE.

Conform Procesului verbal al Biroului electoral al ASE, din numărul total de 844 de persoane cu drept de vot s-au prezentat la alegerile organizate marți 757 de persoane, respectiv 89,7%. Numărul de voturi în favoarea candidaturii prof. univ. dr. Nicolae Istudor a fost de 681, reprezentând 90% dintre voturile exprimate.

Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

Necesarul de voturi pentru obținerea majorității era de 380.

Rezultatul urmează a fi validat de către Senatul Universitar al ASE în ședința sa din 2 martie, a.c., după care va fi înaintat Ministerului Educației și Cercetării pentru emiterea Ordinului de Ministru de confirmare a prof. univ. dr. Nicolae Istudor în funcția de Rector al Academiei de Studii Economice din București pentru perioada 2020-2024.


Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Consumatorii români aveau, la nivelul anului 2021, o paritate a puterii de cumpărare de 55,5% din media europeană, procent identic cu cel din 2020, cel mai redus de...

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: