joi

26 mai, 2022

Mark Rock, noul General Manager al JTI România, Moldova și Bulgaria

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

21 aprilie, 2015

Marck RockÎncepând din luna aprilie a acestui an, Mark Rock este noul General Manager al JTI România, Moldova și Bulgaria.

Potrivit unui comunicat al JTI, Mark Rock are o experiență de aproximativ 28 de ani în industria tutunului. În 1987, s-a alăturat departamentului de Vânzări și Marketing al Gallaher din Marea Britanie, unde a ocupat poziții care au implicat responsabilități din ce în ce mai complexe, culminând cu conducerea departamentului respectiv al JTI, în Marea Britanie. În anul 2007, Gallaher, companie aflată în FTSE 100, a fost achiziționată de JTI, iar în 2012 Mark a fost numit la conducerea departamentului Key Accounts, Category Management & Channel Planning, la Geneva, unde se află sediul central al JTI. Ulterior, a condus departamentul Corporate Trade Marketing de la Geneva, sprijinind dezvoltarea și exploatarea capacităților legate de trade marketing la nivelul întregului grup.

„JTI a intrat în a treia decadă de când este prezentă în România: am venit aici ca să rămânem și să dezvoltăm afacerea, așadar vom continua să investim în mărcile noastre, în fabrică și în oamenii noștri. Vom colabora și pe viitor cu autoritățile, într-o manieră constructivă și transparentă, pentru un mediu fiscal și legislativ stabil și pentru a combate contrabanda cu țigarete. Sunt foarte impresionat de reputația solidă pe care JTI și-a construit-o în România, atât în mediul de afaceri, cât și în comunitatea locală și cred că JTI trebuie să se implice în continuare, ca și până acum, în programele de responsabilitate socială”, a declarat Mark Rock, noul General Manager al JTI România, Moldova și Bulgaria.

Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

Mark Rock preia funcția de General Manager de la Charlie Cunningham-Reid, care va conduce departamentul Corporate Affairs & Communications al JTI din Marea Britanie.

JTI și-a început activitatea în România în 1993 (denumită la momentul respectiv R.J. Reynolds), și a fost una dintre primele companii multinaționale înființate în România. În 2012, JTI România a investit 25 de milioane de Euro în fabrica din București, ceea ce a condus la crearea a peste 125 de noi locuri de muncă; în același an, echipa de vânzări s-a extins cu peste 50 de persoane. Anul trecut, JTI România a finalizat noul sediu din București. Situată lângă fabrică, clădirea cu o suprafață de 5.000 m.p. este construită pe patru nivele, găzduind peste 200 de angajați. În total, JTI România are aproximativ 1.000 de angajați care lucrează în producție și în birourile de vânzări din întreaga țară. În 2015, pentru al doilea an consecutiv, JTI România a fost certificată ca Angajator de Top (Top Employer), datorită condițiilor de lucru excelente oferite angajaților.


Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

A apărut nr. 86 (al 15-lea, socotindu-se în sens invers) al revistei (exclusiv print) CRONICILE Curs de Guvernare: Din cele 192 de pagini, 26 sunt alocate unei serii de...

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: