joi

30 iunie, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

17 decembrie, 2018

Cei aproape 40.000 de locuitori ai orașului Lugoj, județul Timiș, au rămas, începând cu duminică dimineața, fără curent, apă și căldură, din cauza unei avarii.

Nu se știe în cât timp se va rezolva problema, motiv pentru care autoritățile au adus trei containere cu generatoare de mare capacitate ce vor asigura energia electrică necesară unor instituții și unei mici părți din populație.

În judeţul Timiş, peste 50 de localități au rămas fără energie electrică, iar temperatura a coborât la minus cinci grade.


Fântânile publice din Lugoj nu pot face față necesarului localității, iar în oraș funcționează o singură benzinărie de la care se pot aproviziona cei care au generatoare de electricitate.

Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

De asemenea, există probleme cu alimnetarea, întrucât magazinele nu pot fi deschise:

„Toate magazinele închise, nu poți să cumperi nimic, unul dintre ele a fost deschis mai de după-masă, s-a luat tot, doi paleți de apă s-au dat glonț, pâine, nimic nu s-a mai găsit în oraș deci un oraș mort”, a explicat un locuitor citat de Digi24.


Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Consumatorii români aveau, la nivelul anului 2021, o paritate a puterii de cumpărare de 55,5% din media europeană, procent identic cu cel din 2020, cel mai redus de...

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: