joi

18 iulie, 2024

20 septembrie, 2015

Victor-Ponta-Liviu-DragneaPreședintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a precizat că s-a întâlnit cu premierul Victor Ponta duminică, de ziua de naștere a acestuia, și că au discutat teme legate de partid, Dragnea adăugând că Ponta vrea să rămână în fruntea Guvernului.

„Ne-am întâlnit astăzi, în jurul prânzului, de ziua lui. I-am urat foarte multă sănătate și numai lucruri bune. Am discutat despre Comitetul Executiv de mâine, unde o să vină, o să participe. (…) Victor Ponta, așa cum a anunțat pe rețeaua de socializare, își menține punctul de vedere, vrea să rămână în fruntea Guvernului iar PSD, cum am spus și eu zilele trecute, nu dorește să părăsească guvernarea”, a afirmat Liviu Dragnea, după o ședință a liderilor PSD, citat de agenția Agerpres.

El a reiterat că îl susține în continuare pe Victor Ponta pentru a rămâne în funcție.


Totodată, luni ar putea avea loc o ședință a coaliției de guvernare despre situația premierului, a adăugat Dragnea, menționând că va lua legătura cu liderii partidelor din coaliție.

Duminică, la sediul PSD, a avut loc o ședință la care au participat câțiva lideri ai partidului, dar nu a fost secretă și nu s-a discutat despre Victor Ponta, a mai precizatLiviu Dragnea.

„După Biroul Permanent de marți i-am cerut secretarului general ca până astăzi să pregătească toate documentele pentru Comitetul Executiv de mâine, unde trebuie să adoptăm data organizării congresului, regulamentul de organizare a scrutinului universal — președintele PSD va fi ales de către toți membri, printr-un scrutin universal. De asemenea, principiile de modificare a statutului, care trebuie adoptate mâine într-o primă formă în Comitetul Executiv și să fie prezentate în congres”, a arătat el.

Potrivit lui Liviu Dragnea, la această ședință au participat secretarul general și secretarii adjuncți, liderii de grup din Parlament și câțiva lideri de organizații.


DNA l-a trimis săptămâna trecută în judecată pe premierul Victor Ponta, în dosarul Turceni. În ciuda declarațiilor din ultimele luni – potrivit cărora dacă va ajunge în instanță va demisiona, premierul Ponta nu a avut o poziție în această săptămână, iar opoziția a nunțat, pentru săptămâna viitoare, depunerea unei moțiuni de cenzură.

Articole recomandate:

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

articole categorie

Citește și:

Sâmbătă seară ne-a trecut tuturor – nu numai lui Donald

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: