vineri

19 iulie, 2024

7 septembrie, 2013

Inițiativa România Liberală, formațiunea desprinsă din PNL, s-a aliat, oficial cu Forţa Civică şi PNŢCD, semnând sâmbătă un protocol de intrare a IRL în Alianța pentru Dreptate și Adevăr.

Cele 3 formațiuni politice au convenit să susțină la prezidenșiale un candidat unic și o listă comună de pretendenți la europarlamentare.

Din partea IRL, au fost prezenţi preşedintele Inițiativei, Vlad Moisescu, primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, precum și deputatul Diana Tuşa.


Pentru europarlamentare, Alianța pentru Dreptate și Adevăr va încerca să intre în parlamentul European, în grupul Partidului Popular European, din care fac parte PDL și UDMR.

”Scopul este în continuare o listă comună sub sigla PPE la alegerile europarlamentare, un candidat unic la alegerile prezidenţiale din 2014 şi construcţia unei forţe capabile să câştige alegerile locale şi generale din 2016”, a declarat Vlad Moisescu, citat de Mediafax.

În privința candidatului la prezidențiale, Mihai Răzvan Ungureanu a susținut că acesta va proveni din partidul său, Forța Civică.

”Vom avea parlamentari în Parlamentul European şi, da, acest partid va da preşedintele României! Este datoria noastră!”, le-a spus Ungureanu reprezentanţilor FC reuniţi la Palatul Parlamentului, potrivit Mediafax.


Articole recomandate:

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

articole categorie

Citește și:

Sâmbătă seară ne-a trecut tuturor – nu numai lui Donald

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: