ISC revine peste adresa fostului său şef Adrian Grăjdan: solicită Înaltei Curţi recuperarea prejudiciului în dosarul lui Adrian Năstase - CursDeGuvernare.ro
miercuri

27 octombrie, 2021

ISC revine peste adresa fostului său şef Adrian Grăjdan: solicită Înaltei Curţi recuperarea prejudiciului în dosarul lui Adrian Năstase

28 mai, 2012

Conducerea interimară a Inspectoratului de Stat în Construcţii a solicitat, luni, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie retragerea documentului depus de fostul inspector general, Constantin Grăjdan, prin care ISC renunţa la a se mai constitui parte civilă în procesul Trofeul Calităţii, în care este implicat fostul premier Adrian Năstase.

”Domnul secretar general Marian Bucur a depus la Înalta Curte o solicitare de retragere a documentului depus săptămâna trecută de domnul Grăjdan, pentru că acela nu a avut avizele de la compartimentele ISC”, a precizat Paul Racoviţă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului.

Astfel, ISC reintră ca parte civilă în cazul Trofeul Calităţii, pentru recuperarea presupusului prejudiciu.


De asemena, Guvernul a comunicat că Secretariatul General al Guvernului a solicitat luni dimineaţă, conducerii interimare a Inspectoratului de Stat în Construcţii, să verifice de urgenţă dacă au fost respectate toate procedurile de formă şi de fond cu privire la adresa înaintată Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie de către această instituţie.

De asemenea, Secretariatul General al Guvernului a solicitat ca, în funcţie de cele constatate, să se ia toate măsurile legale care se impun, inclusiv retragerea adresei către ICCJ.

Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

Astfel, în cursul acestei după-amieze, ISC a comunicat Secretariatului General al Guvernului faptul că, în urma cercetărilor, s-a constatat faptul că adresa semnată şi asumată de către inspectorul general Constantin Adrian Balaban Grajdan, nu are valabilitate juridică, urmând a fi retrasă din instanţă, a menţionat Guvernul.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie are termen pe 30 mai să judece cazul lui Adrian Năstase, care a fost condamnat de istanţele inferioare.


citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

articole categorie

Citește și:

   ”Nu știm ce și unde vom fi atunci: dar timp de 25 de ani, această publicație trimestrială (format A4, peste 200 de pagini într-o realizare premium)...

rrr