sâmbătă

3 decembrie, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

28 mai, 2015

voiculescuSurse guvernamentale citate de Economica.net afirmă joi că ANAF a respins firma Intact Publishing de la licitaţia organizată pentru vânzarea apartamentului din Kiseleff deținut în trecut de Dan Voiculescu. Motivul respingerii ar fi fost că organizatorul licitaţiei a considerat că Voiculescu ar vrea să reintre în proprietatea imobilului.

ANAF a scos joi la vânzare prima proprietate deţinută de Dan Voiculescu: un apartament de patru camere de 200 mp situat pe Şoseaua Kiseleff. Preţul de pornire al locuinţei a fost de 1.410.000 lei (320.000 euro). Taxa pentru participarea la licitatie a fost de 10%.

Prin sentinta de condamnare a lui Dan Voiculescu la zece ani de inchisoare in dosarul ICA, judecatorii au dispus instituirea unor masuri asiguratorii asupra bunurilor si a sumelor de bani apartinand acestuia.


Printre acestea figureaza si acest apartament situat in Bucuresti, strada Soseaua Dimitrievici Pavel Kiseleff, nr 22, et. 2, ap 6, sector 1, cu o valoare estimata de 250.000 EUR.

Intact Publishing este compania care editează Jurnalul Național şi este condusă de Camelia Voiculescu, fiica lui Dan Voiculescu.

Dan Voiculescu a primit o condamnare de 10 ani cu executare în dosarul ICA. În aceeaşi cauză, statul a stabilit un prejudiciu de 60 de milioane de euro. După ce Dan Voiculescu a anunțat că nu are de unde să plătească suma, mai multe bunuri i-au fost sechestrate, urmând să fie scoase la licitaţie pentru recuperarea prejudiciului stabilit de instanţă.


Articole recomandate:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

articole categorie

Citește și:

Portul Constanța are a doua cea mai mare creștere a cantității de mărfuri transferate în 2021, plus 26% față de anul pandemiei 2020, după cea a portului belgian

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: