joi

20 iunie, 2024

17 mai, 2011

Un judecător new-yorkez a dispus încarcerarea lui Dominique Strauss-Kahn şi a refuzat eliberarea acestuia pe cauţiune pentru suma de 1 milion de dolari, a informat AFP, citată de Agerpres.

Omul politic socialist francez, care este arestat preventiv de două zile, va avea următoarea înfăţişare în instanţă pe 20 mai, fiind cercetat pentru o presupusă agresiune sexuală împotriva unei cameriste de la un hotel din New-York.

Procurorii au declarat luni, în faţa tribunalului în care a compărut directorul FMI, că Dominique Strauss-Kahn ar mai fi putut fi implicat în cel puţin o situaţie similară în trecut şi investighează acest lucru, informează Reuters. Acuzarea şi-a exprimat îngrijorarea că Strauss-Kahn ar putea fugi în Franţa dacă va fi eliberat.


Potrivit avocatului apărării, Dominique Strauss-Kahn nu a fugit de la hotelul Sofitel unde presupusele fapte au avut loc, ci a mers să ia micul dejun cu un martor care va confirma acest lucru. Avocaţii săi au afirmat că directorul FMI a respins toate acuzaţiile care i se aduc.


Articole recomandate:

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

articole categorie

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: