marți

5 iulie, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

12 noiembrie, 2020

Premierul Ludovic Orban a anunţat joi că Guvernul va prelungi starea de alertă cu alte 30 de zile, dar nu va introduce măsuri de restricţie suplimentare în hotărârea care va fi emisă.

În prezent, afirmă premierul Orban, autorităţile au la dispoziţie „instrumentele” pentru a opri creşterea numărului de cazuri de COVID-19.

„În ceea ce priveşte prelungirea stării de alertă, nu vom introduce măsuri de restricţie suplimentare. Considerăm că la ora actuală avem, practic, instrumentele la dispoziţie pentru a putea opri creşterea numărului de cazuri”, a declarat, potrivit Agerpres, premierul Orban după o vizită la Societatea Naţională Transgaz.

Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

Ultima decizie pentru prelungirea stării de alertă cu 30 de zile a fost aprobată pe 14 octombrie iar joi ar urma să fie adoptată, în şedinţa de guvern, o nouă hotărâre în acest sens.

„Starea de alertă se instituie pe 30 de zile şi se prelungeşte printr-o hotărâre de guvern pentru o perioadă de maxim 30 de zile. În ceea ce ne priveşte, nu ne dorim să luăm alte măsuri care să instituie alte restricţii. Vrem ca situaţia să evolueze în bine, ca numărul de infectări să scadă şi, treptat, pe măsură ce scade numărul de infectări, să revenim treptat, treptat la o activitate cât mai aproape de normal”, a afirmat premierul Orban, luni, după ce a participat în plenul Camerei Deputaţilor la dezbaterea „Ora prim-ministrului”.


Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Consumatorii români aveau, la nivelul anului 2021, o paritate a puterii de cumpărare de 55,5% din media europeană, procent identic cu cel din 2020, cel mai redus de...

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: