vineri

20 mai, 2022

Finanțare și investiții- sesiuni deschise de consultanță la Brașov

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

17 martie, 2015

Brasov_carusel_asociati_in_afaceri_brasov_2The associates organizează, la Brașov, o nouă dezbatere pe teme de finanțare și investiții, cu sesiuni deschise de consultanță fiscală, financiară și juridică. Evenimentul „Asociați în afaceri. Experții alături de dumneavoastră”, la care mai sunt 2 zile în care vă puteți înregistra gratuit, va avea loc joi, 19 martie 2015, la Hotel Kronwell din Brașov.

Evenimentul aduce în comunitatea locală de afaceri profesioniști din domeniul finanțării, fiscalității și consultanței care vor prezenta studii de caz și vor oferi răspunsuri întrebărilor adresate de participanți. Discuțiile se vor purta într-un mediu informal, fără bariere între vorbitori și public, încuranjand astfel schimburile de idei și experiențe.

Cu ocazia acestui eveniment, Alexandru Tănase, Asociat al CITR Brasov, va furniza o analiză a pieței insolvenței din județul Brasov – care sunt cele mai afectate industrii, precum și estimări legate de evoluția acestei piețe și cadrul legislativ în care se va desfășura în anul 2015.

Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

Partenerul principal al evenimentului este Raiffeisen Bank. Printre parteneri se numara Erste Asset Management, Casa de Insolventa Transilvania, FNGCIMM, PwC Romania, Costea Craiciu si EU Advisory.

Evenimentul este sustinut de BNI Romania, Agentia Metropolitana Brasov, Grupul de Actiune Locala – Tinutul Barsei, Asociatia Femeilor de Afaceri si a Femeilor Conducatoare de Intreprinderi – Brasov.


Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Andrew Kenningham (foto), economist-şef pentru Europa la Capital Economics, explică într-un interviu pentru CursdeGuvernare cum va reseta războiul obiectivele şi strategiile de dezvoltare pe care UE le bătuse...

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: