miercuri

1 februarie, 2023

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

2 martie, 2021

Facebook a ajuns la o înţelegere cu presa din Germania pentru a lansa Facebook News la nivel local, începând din mai, anunță Reuters. Facebook News a fost lansat deja în Statele Unite și în Marea Britanie și urmează să fie implementat și în Franța.

Rețeaua de socializare a anunțat luni că a încheiat un parteneriat cu presa germană pentru a furniza conținut pentru un produs de știri locale.

Facebook News, un loc dedicat conținutului jurnalistic, va acoperi un spectru divers al presei germane (peste 100 de companii de media), precum cele mai populare publicații din Germania, ca Die Zeit, Der Spiegel, dar și alte periodice mai mici, din diferite ramuri.


Compania a precizat: “Facebook News oferă un ansamblu de știri curate și personalizate pentru a oferi oamenilor informații fiabile și relevante. În plus, față de principalele titluri și povești ale zilei, cititorii vor primi sugestii adaptate intereselor lor personale pe baza știrilor pe care le citesc, le împărtășesc și la care se abonează. În plus, Facebook News este o platformă în care utilizatorii pot descoperi noi subiecte și povești care se potrivesc cu interesele lor”.

Facebook a declarat săptămâna trecută că va investi 1 miliard de dolari în știri în următorii trei ani, la câteva zile după ce a s-a terminat disputa cu autoritățile din Australia, privind o lege care impune giganților tehnologici să plătească companiilor media pentru a publica conținut.


Articole recomandate:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

articole categorie

Citește și:

România a reușit să facă progrese semnificative în ceea ce privește recuperarea decalajului față de media în privind PIB-ului pe cap de locuitor. Odată cu aderarea la NATO

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: