luni

8 august, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

30 ianuarie, 2015

udrea2Elena Udrea a anunțat vineri, într-un interviu pentru HotNews.ro, că a depus un denunț la DNA împotriva lui Florian Coldea, director interimar SRI. Elena Udrea îl acuză pe Coldea că ar fi instrumentat campania împotriva sa și îl acuză că i-ar fi cerut fostului sau soț, Dorin Cocoș, sa îi dea 500.000 de euro lui Sebastian Ghiță pentru a-i susține televiziunea România TV.

Elena Udrea susține că banii au fost dați de Dorin Cocoș prin intermediul fiului său, Alin.

În interviul acordat HotNews.ro, Elena Udrea a făcut acuzații grave la adresa lui Florian Coldea și a lui Sebastian Ghiță. Întrebată care sunt dovezile pe care își bazează denunțul la DNA, Elena Udrea a spus că e vorba despre declarațiile lui Dorin Cocoș, Gheorghe Ștefan – ambii urmăriți penal în dosarul Microsoft și aflați în arest preventiv- ale lui Culiță Tărâță și pe informații de la Sebastian Ghiță.


Elena Udrea a mai spus că Tărâță i-ar fi spus că „duce bani la SRI” pentru plata către o companie de realizare a sondajelor de opinie, fără să spună numele casei de sondaje.

DNA a dispus joi urmărirea penală și măsura controlului judiciar pe o durată de 60 de zile împotriva Elenei Udrea, pentru săvârșirea infracțiunilor de spălare de bani (în forma dobândirii/utilizării de bunuri cunoscând că provin din infracțiuni) și fals în declarații de avere.


Articole recomandate:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Multe din țările Uniunii Europene s-au angajat într-o goană nebună pentru achiziția de gaze naturale lichefiate (LNG), ca substitut al gazelor rusești, pregătindu-se pentru întreruperea livrărilor de către

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: