sâmbătă

20 august, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

10 septembrie, 2019

Procurorul Cristian Popescu (foto), care a stat câteva ore înainte de a intra în casa lui Gheorghe Dincă, a fost pus sub acuzare, marţi, de către procurorii Secţiei speciale, pentru abuz în serviciu în legătură cu intervenţia în cazul Alexandrei Măceşanu.

Magistratul este procurorul de caz care a impus așteptarea orei 06.00 pentru a le permite polițiștilor intrarea în casa lui Gheorghe Dincă, bărbatul acuzat de răpirea și uciderea Alexandrei Măceşanu. Adolescenta nu a fost salvată de autorități, pentru că acestea nu au reușit localizarea apelului său, deși tânăra sunase de trei ori la numărul de urgență 112.

Cristian Ovidiu Popescu este procuror la parchetul Judecătoriei și face parte din Asociația Procurorilor din România și Asociația Magistraților din România.


Legea permitea intrarea înainte de ora 06.00 în casa suspectului, o prevedere îna cest sens existând inclusiv în Constituție, dat fiind că existau elemente ce indica că este în pericol viața unei persoane.

Tot marți urmează, potrivit Mediafax, ca la sediul Secţiei de investigare a infracţiunilor din justiţie urmează să se prezinte poliţiştii Violeta Mirea- soţia fostului şef al Poliţiei Caracal, Vasile Marian şi Eugen Ţenea, care vor fi puşi şi ei sub acuzare în dosarul Caracal, potrivit surselor citate.


Articole recomandate:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Scumpirea energiei electrice a fost amplificată de mecanismul formării prețurilor adoptat în UE („pay as clear”), care promovează alinierea prețurilor angro la cel mai mare cerut pe piață.

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: