miercuri

6 iulie, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

28 februarie, 2013

Senatorii PNL Bihor Valeriu Boeriu şi Cristian Bodea declară că Guvernul Ponta face aceeaşi greşeală pe care au făcut-o guvernele PDL, respectiv lucrează „dictatorial” şi nu furnizează parlamentarilor USL informaţii despre proiectele majore pe care intenţionează să le adopte, relatează Mediafax.

Parlamentarii liberali au declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că l-au interpelat pe vicepremierul Liviu Dragnea în calitate de ministru al Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, cerându-i să meargă la Oradea şi să explice „ce e cu regionalizarea!”.

Cei doi au spus că oamenii îi întreabă despre regionalizare şi ei nu ştiu ce să răspundă, fiind în aceeaşi situaţie în care se află majoritatea parlamentarilor USL, motiv pentru care au depus o interpelare la adresa ministrului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, Liviu Dragnea.


„Noi am numit Guvernul Ponta, noi va trebui să votăm regionalizarea, aşadar nu este normal ca despre acest proiect să aflăm detalii doar de la televizor şi din presă. Să vină (Dragnea – n.r.) şi să ne explice ce e cu regionalizarea!”, a afirmat senatorul Cristian Bodea.

La rândul său, senatorul Valeriu Boeriu a afirmat că regionalizarea reprezintă o schimbare majoră. „Tocmai de aceea noi, parlamentarii care va trebui să o votăm, trebuie să cunoaştem detalii legate de ceea ce gândeşte Guvernul în această privinţă. Iar asta înseamnă că Guvernul ar trebui să comunice cu noi, să ne ceară părerea. Însă, din păcate, asta nu se întâmplă”, a afirmat Boeriu.

În opinia celor doi senatori liberali, Guvernul Ponta face aceeaşi greşeală pe care au făcut-o guvernele PDL, lucrând „dictatorial” şi nefurnizând parlamentarilor USL informaţii despre proiectele majore pe care intenţionează să le adopte.

Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

„Prin faptul că nu comunică nici măcar cu noi, parlamentarii care i-au numit, Guvernul Ponta repetă aceeaşi greşeală a celor de dinaintea lor. Adică lucrează dictatorial, fără să dea socoteală nimănui, pierzând astfel contactul cu electoratul”, a spus senatorul Cristian Bodea.


Cei doi parlamentari sunt de părere că, prin modul „defectuos” în care gestionează relaţia chiar şi cu propriii parlamentari USL, Guvernul Ponta „ori nu ştie, ori nu vrea să comunice”.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Mult așteptatul pachet de măsuri fiscale, anunțat de coaliția de guvernare în urmă cu câteva luni a intrat oficial pe masa guvernului și a fost pus în transparență....

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: