vineri

8 decembrie, 2023

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

4 mai, 2019

Donald Trump a discutat prin telefon, vineri, cu omologul său rus, Vladimir Putin, despre posibilitatea unui nou acord nuclear, despre denuclearizarea Coreei de Nord şi despre situaţia politică din Venezuela, anunţă Casa Albă.

Cei doil lideri abordat posibilitatea unui acord nuclear multilateral între Statele Unite, Rusia şi China sau extinderea actualului Tratat nuclear strategic SUA-Rusia, conform declarațiilor oferite vineri seara de Sarah Sanders, purtătorul de cuvânt de la Casa Albă.


Sarah Sanders a precizat că discuţia telefonică a durat mai mult de o oră și a conținut referiri și la investigaţia procurorului special american Robert Mueller privind ingerinţele electorale ruse.

Preşedintele SUA, Donald Trump, a declarat și el, pe Twitter, că a avut o conversaţie „foarte productivă” cu omologul său din Rusia, Vladimir Putin.

„Aşa cum am spus mereu, cu mult înainte de a începe vânătoarea de vrăjitoare, relaţiile de bună înţelegere cu Rusia, China şi cu oricine altcineva sunt lucruri bune, nu rele”, a scris pe Twitter liderul american.

„Am discutat despre comerţ, despre Venezuela, Ucraina, Coreea de Nord, despre controlul asupra armelor nucleare şi chiar despre farsa rusă. Discuţii foarte productive!”, a adăugat Donald Trump.


Deocamdată, nu a apărut nicio reacție din partea lui Vladimir Putin.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket
Articole recomandate:

citește și

lasă un comentariu

Un răspuns

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

toate comentariile

Un răspuns

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

articole categorie

Citește și:

A apărut nr. 80 (al 21-lea, socotindu-se în sens invers)

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: