luni

27 iunie, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

3 aprilie, 2014

Istoricul Alex Mihai Stoenescu, fost prim-vicepreşedinte al Partidului Noua Generaţie, a fost colaborator al fostei Securităţi, potrivit deciziei definitive pronunţate de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Judecătorii instanţei supreme au respins contestaţia lui Alex Mihai Stoenescu, formulată împotriva deciziei Curţii de Apel Bucureşti (CAB), din 25 septembrie 2012, potrivit căreia istoricul a fost colaborator al fostei Securităţi.

Decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie privind calitatea de colaborator al fostei Securităţi a lui Alex Mihai Stoenescu este definitivă.

Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

În 25 septembrie 2012, un judecător de la CAB admis acţiunea Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii (CNSAS), introdusă în decembrie 2010, prin care s-a solicitat să se constate faptul că Alex Mihai Stoenescu a colaborat cu fosta Securitate.

Istoricul a fost verificat de CNSAS din oficiu, în calitatea sa de formator de opinie. Potrivit unor surse MEDIAFAX, Alex Mihai Stoenescu a recunoscut colaborarea sa cu fosta Securitate.


Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Consumatorii români aveau, la nivelul anului 2021, o paritate a puterii de cumpărare de 55,5% din media europeană, procent identic cu cel din 2020, cel mai redus de...

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: