miercuri

30 noiembrie, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

7 martie, 2021

În cursul anului 2021, autoritățile fiscale intenționează să facă o reclasificare a contribuabililor în funcție de dimensiune, după ce cea mai recentă reclasificare a fost făcută în 2017. Conform Mirelei Călugăreanu, președintele Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF), această reclasificare va fi făcută după ce se vor depune bilanțurile aferente anului 2020.

„Vreau să comunic faptul că, după depunerea bilanțurilor contabile aferente anului 2020, noi vom reconstrui pachetele de contribuabili – mari contribuabili, contribuabili mijlocii și mici contribuabili. Desigur, suntem conștienți că exercițiul financiar 2020 este influențat de efectele COVID-19. De aceea, vom face o analiză în dinamica criteriilor, a indicatorilor. Și, de asemenea, după ce ne finalizăm strategia pe baza datelor din bilanțurile contabile aferente exercițiului 2020, vreau să avem o comunicare cu mediul de afaceri apropo de filtrele și criteriile care trebuie introduse sau eliminate. Oricum, datele vor fi analizate în dinamică, pentru că ultima selecție din această perspectivă s-a realizat în 2016, cu implementare de la 1 ianuarie 2017”, a declarat miercuri Mirela Călugăreanu la conferința anuală de taxe a celor de la PwC România. Citiți mai multe detalii pe Avocatnet.Articole recomandate:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

articole categorie

Citește și:

Portul Constanța are a doua cea mai mare creștere a cantității de mărfuri transferate în 2021, plus 26% față de anul pandemiei 2020, după cea a portului belgian

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: